ROWE COMPANY S.R.L. CAMINUL TAU, PARADISUL TAU!

Elemente de decor: fântâni, vaze, statuete, animale, felinare

Fântânile noastre sunt modele create de artişti, care îmbină stilul şi gustul diferitelor epoci. Dispunem de modele clasice, dar şi foarte moderne. Întrucât suprafaţa fântânii e expusă anumitor eroziuni datorită apei, vă rugăm să ne urmaţi sfatul la alegerea materialului.

Vazele pe care vi le oferim au o lunga durată de viaţă. Când acestea au trecut cu bine perioada geroasă, devenind parcă mai frumoase, deoarece se contopesc mai bine cu grădina, bucuria dumneavoastră va fi şi mai mare.

Numai talentul şi genialitatea unui sculptor îi permit acestuia să dea viaţă unei "figuri de piatră". Statuetele noastre sunt atât de bine realizate încât ai impresia că un simplu gest care să le sperie le-ar face să se trezească la viaţă! Grija pentru detaliu de care dăm dovadă la finisarea produselor noastre accentuează şi mai mult această impresie. Aceeaşi grijă pentru detaliu cu care construim statuetele, fie că reprezintă animale sau diferite personaje, o acordăm şi soclurilor.

Felinarele noastre sunt menite în primul rând să reprezinte puncte de lumină, care să ajute la orientare, nu să ilumineze. Nu le masuraţi în lucşi şi lumeni, ci în puterea lor de a crea bună dispoziţie.

Să fi cu un pas înainte, înseamnă să-ţi imaginezi mereu lucruri noi, pe care să le transformi ulterior în realitate. Dacă aveţi întrebări legate de produse care nu sunt prezentate, vă rugăm să le trimiteţi fără ezitare, preferabil pe email, folosind formularul de contact.

Fântână butuc Jardinieră Leu mic simplu Lukas Floare cu pasăre Felinar Soclu mic
 

Valid XHTML 1.0 Transitional