ROWE COMPANY S.R.L. CAMINUL TAU, PARADISUL TAU!

Transformaţi-vă căminul în paradis!

Proiectarea şi amenajarea unei case este un pas important pentru fiecare dintre noi. Alegerea arhitecturii şi a decoraţiunilor se dovedeşte însă de cele mai multe ori o adevarată aventură!

În prezent elementele clasice de decor şi de construcţii câştigă din ce în ce mai mulţi admiratori. Rowe Company S.R.L. produce o gamă largă de astfel de produse, menite să vă ajute la realizarea unui cămin de vis!

Elemente de decor: fântâni, vaze, statuete, animale, felinare

Dăcă vă doriţi să realizaţi o atmosferă deosebită în curte sau în grădină, produsele noastre decorative vă stau la dispozitie. Fie că veţi alege o statuetă pictată vesel sau o fântână marmorată şi impunătoare, locuinţa dumneavoastră va prinde viaţă.

Elemente de construcţii: balustrade, capiteluri, coloane, dale, produse pentru faţadă

Şi aceste produse au un rol preponderent de decorare a spaţiului, ele neavând nici un fel de portanţă. Întrucât majoritatea produselor noastre sunt destinate utilizării în aer liber, materialele utilizate de noi trebuie să reziste la intemperii. Garanţia de 5 ani pe care o oferim, dovedeşte grija noastră în alegerea materiei prime de cea mai bună calitate.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional